Struktør/Jord og Beton søges

Vi søger kompetent, seriøs og kvalitetsbevidst Struktør / Jord og Beton til snarlig tiltrædelse. Få frihed under ansvar og muligheden for at udføre spændende, flotte og udfordrende opgaver.

Virksomheden

Vi er en entreprenørvirksomhed, med forretningsområder indenfor VVS, Kloak, Jord og Beton, Tømrer, Anlæg og Grøn vedligeholdelse ligesom vi også driver vognmandsforretning. Vi er omkring 25 medarbejdere, er seriøse og kvalitetsbevidste om vores fag og sætter arbejdsmiljø særdeles højt.

Opgaverne og jobbet

Opgaverne vil hovedsageligt være jord- og betonarbejde, etablering af kloak og forsyningsledninger, belægningsopgaver og lidt vedligeholdelse omkring faget.
Vi arbejder både for private, erhverv og det offentlige. Med frihed under ansvar har du mulighed for at præge dine opgaver fra start til slut.
Vi arbejder primært på Møn og Sydsjælland.

Vi forventer, at du:

  • Er uddannet struktør eller har flere års erhvervserfaring og er fagligt dygtig.
  • Arbejdsom og målrettet
  • Kvalitetsbevidst og har faglig stolthed – en vigtig del af virksomhedens image.
  • Stabil og møder til tiden.
  • Har godt humor og positiv indstilling.
  • Har minimum kørekort til personbil.

Som medarbejder i Bo Rasmussens Eftf. A/S har du mulighed udvikle dig og vi tager dine behov og ønsker seriøst. Ansøgning sendes til bo@borasmussen.dk. For yderligere information, er du velkommen til at kontakte Bo Rasmussen på telefon 20709728 eller Andreas Billeschou på 29668261.